dijous, 23 de setembre del 2010

Un vídeo per sentir Barcelona

Mireu el vídeo que he penjat a la capçalera de la pàgina. Mentre el veieu i el sentiu, penseu en la nostra ciutat. Suposo que compartireu el que jo sento cada vegada que el veig: Quina ciutat tenim!.
Jo em sento orgullós de viure a Barcelona, i crec que és una ciutat atractiva per a tot el món. Però no crec que això hagi estat una casualitat del destí. Barcelona l'hem feta entre tots, l'ha construida la nostra gent, els barcelonins. Però per a això ha calgut que algú liderés aquest desenvolupament, que ordenés el creixement i li donés forma. Penseu qui ho ha estat fent durant molts anys, i penseu també si esteu disposats a posar-ho en perill amb projectes indefinits que no savem cap a on apunten.
Quan us parlin de privatitzar, de reduir l'administració, de reduir el sector públic, intenteu pensar com seria aquesta ciutat si tot allò que és públic deixés de ser-ho. Si tota la iniciativa es deixés en mans privades i si el lideratge de la ciutat el portés el capital privat. Penseu-ho. Realment creieu que val la pena arricar-s'hi?
Per cert, a veure si veieu algú que conegueu, al vídeo.

1 comentari:

Alvar Martin ha dit...

Sí, jo ja hi penso. I veig el següent: els serveis més rendibles (transport, aparcaments, mercats, etc.), privatizats i gestionats pels "amiguitos del alma". I els incòmodes encara que necessaris (ensenyament, benestar social), cedits de qualsevol manera a ONGs i organizacions ciutadanes, regatejant subvencions (clientelisme).