dimarts, 2 de febrer del 2010

Què és el Grup del barri?

La ciutat de Barcelona és d'unes dimensions tan grans que dificulta enormement la tasca política de proximitat. Un barri com el nostre, de 14000 habitants, és tan gran com una capital de comarca, i un Districte com el de Sant Andreu supera en habitants a moltes capitals de província.
Els socialistes hem pensat que calia tornar la política als seus origens, que els veïns dels barris han de poder parlar del que hi passa, de com el veuen, de com volen que sigui. Li volem donar un tomb a la inèrcia actual d'allunyament de la gent respecte de la política.
Per això hem pensat a treballar directament amb grups de gent que s'estimin el seu entorn, que vulguin el millor per al seu barri i que tinguin ganes de participar, discutir i proposar parlant amb altres veïns del seu entorn, amb els quals comparteixin una mateixa visió del món. Una visió socialista, progressista, buscant un mon més just i treballant per la igualtat d'oportunitats per a tothom. No busquem només afiliats al partit, ni volem afiliar a ningú. Estem oberts a tots aquells que sense voler entrar en l'estructura orgànica tinguin ganes de treballar amb nosaltres i de pensar amb nosaltres, sense dogmatismes ni idees preconcebudes. El Grup del barri del PSC és un espai obert a tots aquells que vulguin posar el seu granet de sorra per aconseguir un barri millor i, sobretot, més just. Us convido a que vingueu a les nostres reunions. Només cal que m'envieu un correu electrònic i en parlem.