divendres, 21 de gener del 2011

La Ciutat ens està esperant

Si, Barcelona està esperant el projecte del PSC per als propers quatre anys. En portem molts governant, 32, però no ha estat perquè si. Els ciutadans ens han donat la confiança perquè han cregut en nosaltres. Hem renovat el nostre compromís i el nostre projecte eleccions darrera eleccions, hem oferit un avenç continu a una Ciutat que ara mira cap el futur amb confiança en les seves possibilitats.
Ara els barcelonins ens esperen, saben que hem gestionat bé, saben que hem col·locat Barcelona en la primera línia de les grans ciutats, no d'Espanya sinó del món. Saben que Barcelona ja no juga en la lliga catalana ni en l'espanyola, que la globalització ens fa mesurar el món amb altres paràmetres, i que el PSC ha aconseguit posar-la en la primera divisió mundial, convertint-la en una ciutat oberta i moderna, tolerant i amable. Probablement cap ciutat del món hagi aconseguit una combinació tan exitosa entre la internacionalització i alhora la millora de l'espai per als seus ciutadans. Tampoc cap altra ciutat ha aconseguit els nostres nivells de cohesió social i territorial. Ho veu tothom excepte aquells que no ho volen veure. Aquells qui no ho reconeixen han aconseguit que part de la ciutadania perdi la il·lusió, que malparli d'allò que a totes llums és positiu.
Ara els barcelonins ens esperen. Volen de nosaltres que trenquem aquesta dinàmica de desil·lusió, volen que els oferim esperança en el futur sense trencar amb el passat. Ens reconeixen el que hem fet però ens reclamen que diguem el que farem. Als altres ni tan sols els pregunten quin projecte de ciutat tenen, perquè saben que no existeix tal projecte. El PSC és l'únic partit que pot tornar a donar "trempera" a la gent de Barcelona, que els pot tornar l'orgull de ser la capital de Catalunya i una de les capitals del món. Nosaltres no podem ignorar aquesta responsabilitat, perquè si ho fem deixarem els barcelonins orfes de models i d'esperances, orfes d'idees i il·lusions, els deixarem en mans dels partits conservadors que no han cregut MAI en el potencial de la nostra gent i de la nostra ciutat. El PSC ha de donar la cara i oferir als barcelonins un futur còmplice amb la ciutadania, fort en l'economia i potent a nivell mundial. No podem deixar-ho en mans d'aquells que es passen el dia mirant-se el melic i pensant si som o no som bons catalans o bons espanyols. Nosaltres creiem en Barcelona i en els barcelonins. Comunicarem il·lusió perquè estem il·lusionats, donarem solucions perquè les tenim i mirarem al futur perquè tenim un projecte renovat. No deixarem sols els barcelonins. Mai.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Només cal mirar als barris "injustament oblidats", ara tenen llum pròpia,