dijous, 5 de maig del 2011

Dilluns 9 de maig presentem el programa electoral de Congrés-Indians a veïns i entitats del barri

Quatre anys de treball de proximitat amb els veïns, veïnes i entitats de Congrés-Indians, sumats a la visió global que es té des de l'Ajuntament i a les aportacions de les persones que formen el grup del barri de simpatitzants i militants del PSC, ens han portat a confeccionar un programa electoral per al barri amb moltes propostes que de ben segur seran de l'interès de tothom.
El presentarem el proper dilluns 9 de maig en un acte al casal de barri de Congrés-Indians (20h, segona planta) al qual hi esteu tots convidats. La nostra intenció és mostrar tot allò que proposem a aquells qui tinguin interès per escoltar-ho, atès que això els permetrà comparar i decidir el seu vot a les eleccions municipals del 22 de maig.
Us convidem a assistir-hi a tots, sigueu o no sigueu simpatitzants del PSC. Estem molt segurs de que tenim el millor programa de govern, ja que l'hem treballat amb molta gent. De ben segur molts de vosaltres us sentireu reflectits en les nostres propostes. Quan sortiu de l'acte de presentació tindreu una idea molt clara de cap a on va el barri de Congrés-Indians i què s'hi pot fer en el futur més pròxim. Després podreu valorar el que us ofereixen els altres partits polítics, però ja us ho avanço: el PSC és l'únic que té propostes fermes i realitzables per als 73 barris de la ciutat de Barcelona. Segurament cap altre té el mateix grau de coneixement de la realitat de la ciutat ni tampoc l'experiència de govern que cal per saber què és realitzable i què no. Tenim propostes per a les entitats, per a les persones, per a la mobilitat, els equipaments, etc,etc, però sobretot un model de treball proper a la gent, que fa de la participació una de les pedres angulars del nostre programa de govern.
Així doncs, a veure si dilluns us podeu passar pel casal!