diumenge, 14 de novembre del 2010

El Canvi real a Sant Andreu

L'Agrupació del PSC a Sant Andreu ha creat una pàgina web on podreu veure el que han estat els 7 anys de governs d'esquerres a la Generalitat pels barris del nostre Districte. Penjaran un vídeo per cada barri, amb les actuacions més importants. Si feu l'esforç de recuperar la memòria i mireu una mica enrere, veureu que a Congrés-Indians en els 23 anys anteriors, amb governs de Convergència i Unió, no es va fer ni un sol equipament, ni un de sol.
Com d'abandonats ens tenien...Sembla mentida com se n'havien oblidat, de nosaltres. El més curiós del tema és que ara podem contrastar clarament aquest abandó, perquè quan el govern s'ha posat a treballar realment, ha descobert que teníem mancances i les ha resolt. Abans, quan ens trobàvem en plè "oasi català" no ens n'adonàvem de tot això. Si alguna cosa van tenir va ser la capacitat per alterar la percepció dels ciutadans sobre la realitat. Dient-nos contínuament que treballaven per Catalunya, no podíem veure que ho feien sense treballar pels catalans, especialment pels barcelonins.
Voleu haver d'esperar una altra vegada a que tornem a governar les esquerres per seguir posant al dia equipaments i infraestructures que depenen de la Generalitat? De veritat? O preferiu seguir tirant endavant amb un govern d'esquerres, liderat pel PSC? Jo crec que no hiha color, però com sempre, aqixò és una opinió personal.